Diensten

Als taxibedrijf bieden wij verschillende soorten diensten waaronder Particulier vervoer, WMO-vervoer,Groepsvervoer, Zakelijk vervoer en Ziekenfondsvervoer. Taxi Segers is 7 dagen per week beschikbaar. Van Maandag t/m donderdag van 07:00 uur tot 23:00 uur. Vrijdag en zaterdag van 07:00 tot 07:00 (of 24uur wat beter en duidelijker is) Op zondag tot 24:00 onder telnr 06-20411131.

Particulier Vervoer
Zowel voor kleine als voor grote groepen hebben wij de nodige vervoersmogelijkheden.

WMO Vervoer
Het WMO-vervoer is bedoeld voor inwoners van Zeeuws-Vlaanderen die op grond van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning van de gemeente een indicatie hebben gekregen. Om in aanmerking te komen voor een indicatie WMO-vervoer geldt, dat aangetoond moet worden dat iemand op grond van aantoonbare beperkingen op grond van ziekte of gebrek niet kan reizen met het openbaar vervoer of het OV op grond hiervan niet kan bereiken. Om dit vast te stellen, zal in de meeste gevallen een medisch onderzoek door een onafhankelijk arts plaatsvinden. Meer informatie hierover kunt u verkrijgen bij het WMO -loket van uw gemeente.

Ziekenfonds Vervoer
Woont u in Zeeuws Vlaanderen en heeft u om medische redenen een taxi nodig , dan kunnen wij voor u passend vervoer regelen. Wij hebben nauwe banden met de meeste zorgverzekeringen waardoor alles voor u snel geregeld kan worden. Indien nodig zorg onze chauffeur voor de begeleiding tot aan de deur. Voor een goede zorg kunt u op ons rekenen.

Groepsvervoer
Het vervoer van groepen behoort ook tot ons dienstenpakket. Dit kan gaan om bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, trouwerijen en verjaardagen. Taxi Segers beschikt over 4 Opel Vivaro’s en 4 Mercedes busjes.

Zakelijk Vervoer
Taxi Segers B.V. verzorgd regelmatig zakelijk vervoer van verschillende grote bedrijven. Dit gaat voornamelijk om luchthaven vervoer van en naar de luchthavens.