Diensten

Als taxibedrijf bieden wij verschillende soorten diensten waaronder Particulier vervoer,Groepsvervoer, Zakelijk vervoer en Ziekenfondsvervoer. Taxi Segers is 7 dagen per week beschikbaar. Ons Kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 17.00 en buiten kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar tot 22.00 ook op zaterdag en zondag. telnr 06-20411131.

Particulier Vervoer
Zowel voor kleine als voor grote groepen hebben wij de nodige vervoersmogelijkheden. U dient het vervoer van te voren te bestellen en liefst tijdens kantoortijden.

Ziekenfonds Vervoer
Woont u in Zeeuws Vlaanderen en heeft u om medische redenen een taxi nodig , dan kunnen wij voor u passend vervoer regelen. Wij hebben nauwe banden met de meeste zorgverzekeringen waardoor alles voor u snel geregeld kan worden. Indien nodig zorg onze chauffeur voor de begeleiding tot aan de deur. Voor een goede zorg kunt u op ons rekenen.

Groepsvervoer
Het vervoer van groepen behoort ook tot ons dienstenpakket. Dit kan gaan om bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, trouwerijen en verjaardagen. Taxi Segers beschikt over verschillende auto’s, rolstoel taxi’s en busjes.

Zakelijk Vervoer
Taxi Segers B.V. verzorgd regelmatig zakelijk vervoer van verschillende grote bedrijven. Dit gaat voornamelijk om luchthaven vervoer van en naar de luchthavens.